door Elena Arrisico, de

11 januari 2017 tot 17:08

Hoe werkt het zwarte masker tegen zwarte punten? Waar te kopen? Het Black Mask is een heel bijzonder gezichtsmasker dat de huid nog mooier maakt. Op dit moment is dit product bijna overal aan het onttrekken – hoewel het afkomstig is uit Azië – en wordt het door velen beschouwd als een echt wondermiddel voor de gezondheid van de huid. Maar is het zogenaamde zwarte masker effectief tegen mee-eters? Hoe gebruik ik het? Wat zijn de ingrediënten? Laten we daar meer over te weten komen.

Wat is het zwarte masker? Waarvoor dient het? Zoals gezegd is het een gezichtsmasker, dat in staat is mee-eters en acne te bestrijden – waarvoor verschillende remedies bestaan – en de huid een nieuw leven te geven. Dit product is afkomstig uit Azië en in de eerste plaats is het zijn kenmerkende zwarte kleur die theoretisch zou moeten voortvloeien uit een ingrediënt van deze kleur, dat echter niet altijd daadwerkelijk aanwezig is in het te koop aangeboden product.

Wat zijn de ingrediënten van Black Mask? De zwarte kleur van Black Mask wordt meestal geassocieerd met plantaardige houtskool, die verschillende eigenschappen heeft, waaronder huidreiniging, talgabsorptie en diepe poriënreiniging. De zwarte kleur in de formulering kan, naast plantaardige houtskool, ook te wijten zijn aan de zeep van Aleppo – zeep op basis van zwarte olijven – en aan de zwarte Afrikaanse zeep – zwart voor de aanwezigheid van cacao – die deel kan uitmaken van de wonderbaarlijke ingrediënten van dit product: beide hebben zuiverende eigenschappen, die contrasteren met de vorming van acne en puistjes. Ondanks het feit dat er een aantal zwarte ingrediënten aan de gezondheid van de huid worden gekoppeld – zoals vaak het geval is – zijn ze slechts zelden onderdeel van Black Masks: vaak is het zelfs aanwezig met de eenvoudige en duidelijke zwarte kleurstof in combinatie met chemische stoffen die schadelijk zijn voor de huid en het milieu. De eerste regel is dan ook om de etiketten te lezen van de producten die we kopen en gelaatsmaskers te kiezen die nuttige en natuurlijke ingrediënten bevatten.

Maar hoe werkt het zwarte masker? De positieve kanten van dit zwarte masker zijn – zoals hierboven vermeld – de mogelijkheid om mee-eters te verwijderen en daardoor de huid vrij te maken van onzuiverheden en dus helder en schoon. Naast de typische zwarte kleur is de verwijderingsmethode – ook wel bekend als “peel off” van het masker – bijzonder aantrekkelijk, omdat Black Mask als een eenvoudige film moet worden verwijderd, in tegenstelling tot de klassieke maskers die met water moeten worden verwijderd: het Black Mask hoeft niet te worden gespoeld en is zeer gemakkelijk en snel te elimineren. Hoe gebruikt u het specifiek? Dit masker moet op het gezicht worden aangebracht – vermijd oog- en lipcontouren – zoals elk ander schoonheidsmasker en moet ongeveer 20-30 minuten worden gepositioneerd: hiermee creëer je de dunne film waarover we het eerder hadden, die volledig droogt, perfect aan de huid vasthecht en die – met veel mee-koppen en onzuiverheden – wordt verwijderd zodra de tijd verstreken is.

Skinapeel Diep Reinigt zwart masker Zwart masker zwarte zwarte kop verwijderen van masker verwijderen verwijderen uit masker voor gezicht & lichaam 50g

7,90 € op Amazone

Wat zijn de voor- en nadelen van Black Mask? Zeker, het gebruiksgemak en de doeltreffendheid ervan – volgens veel meningen op het web – tegen mee-eters en puistjes maken het zeer aantrekkelijk, maar de meest gevoelige huid kan niet goed reageren op deze schoonheid behandeling. Een punt ten gunste van dit masker wordt ook vertegenwoordigd door de ingrediënten, wanneer deze eigenlijk natuurlijk zijn en gunstig voor de huid, vooral de vette. Daarom moeten we aandacht besteden aan etiketten en natuurlijk ook persoonlijk de effectiviteit ervan bewijzen, omdat het resultaat vaak subjectief is. Bovendien, te koop, vindt u verschillende Black Masks met een grote prijs-kwaliteitverhouding.

InstaNatural Coal Face Mask -Een formulering die onderbrekingen van de huid elimineert, bevrijdt van zwarte vlekken, zuivert poriën en verlicht de huid – Bevat Kolen en kaolienpoeder – 120 ml

Uitzicht op Amazone

Tot slot, waar is het zwarte masker? Er zijn verschillende producten online te koop – zowel op de websites van de verschillende merken die zich bezighouden met schoonheid als bijvoorbeeld op Amazon – en u kunt ze vinden voor alle smaken en budgetten. Het beste op de markt zijn Pilaten Black Mask, Faceapeel Blak Mask, Skinapeel Black Mask Face & Body – met een natuurlijke formule op basis van plantenextracten en vitaminen – en InstaNatural Charcoal Mask met houtskool en klei. Echter, al deze maskers zijn bedoeld om de punten n

Black Mask

Bestel vandaag en krijg een gratis zending en een tevredenheidsgarantie.

50% Alleen vandaag!

Be the first to comment on "door Elena Arrisico, de"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*