Hallu Motion Verwijderhulp voor Eeltknobbels

Eeltknobbel is de triviale naam voor de hallux valgus, of een afwijking van de grote teen. De misvorming is complex en bestaat  uit het afwijken van het bot van de grote teen naar binnen, in de tegengestelde richting van de tweede teen en het afwijken van de grote teen zelf naar buiten toe, in de richting van de tweede teen. Door deze beweging vormt er zich een uitsteeksel binnenin de voet (de ‘eeltknobbel’) en dat kan bepaalde symptomen veroorzaken. Hoewel dat vaak gedacht wordt, groeit er geen nieuw bot.

Wat Veroorzaakt Ze?

Er zijn een aantal mogelijke oorzaken, onder andere genetica, schoeisel (hoge hakken, kleine teenruimte), familiale voorgeschiedenis en ontstekingen aan de gewrichten (bv. reumatoïde artritis). Andere aandoeningen zoals platvoeten en zwakke ligamenten liggen ook vaak aan de oorzaak.

Wat Zijn De Symptomen?

Het meest voorkomende symptoom is pijn rond de eeltknobbel bij het dragen van gesloten schoeisel en een misvorming die erger wordt met de tijd. Je kan ook pijn voelen onder de ballen van de tenen of in het gewricht van de grote teen. Normaal gezien kan het dragen van sandalen, of geen schoenen dragen, de symptomen verlichten. Sommige patiënten met eeltknobbels hebben geen enkele symptomen. De tijdsperiode waarover de vooruitgang van de misvorming zich voordoet is moeilijk te voorspellen. Dit kan jaren duren.

Hallu Motion – Eeltknobbelspalk

De Hallu Motion eeltknobbelspalk is een apparaat die normaalgezien ’s nachts gedragen wordt (tijdens het slapen), en die de grote teen terug in de juiste positie duwt. Het is belangrijk om een eeltknobbelspalk te zoeken die comfortabel is voor je voet, omdat het enkele uren gedragen wordt tijdens het slapen. Eeltknobbelspalken werken niet meteen gedurende dezelfde nacht en zijn een langetermijnoplossing. Hallu Motion zal het proces van eeltknobbelvorming niet omkeren, maar kan het wel stopzetten. De Hallu Motion eeltknobbelspalk helpt om de Hallux Varus overmatige afwijking van de grote teen te corrigeren.

Hoe werkt Hallu Motion?

 • Helpt om te kijken of het een pediatrische of aangeboren of een reumatische of posttraumatische aandoening is.
 • Gebruikt na het chirurgisch verwijderen van eeltknobbels of chirurgische ingreep aan de gewrichten.
 • Gebruikt om de beweging van de grote teen te controleren en richting de andere tenen te sturen.
 • Handig voor mensen met een stijve of zwevende grote teen, waarmee wandelen of een schoen aandoen een moeilijke opdracht is.
 • Herstelt het verloren beweeggebied, en de levenskwaliteit, zoals het hoort te zijn
 • Hallu Motion heeft een lage belasting en langdurige uitrekking (LLPS) over de gewrichtsas
 • Gebruikt om een optimale positie van de grote teen te behouden
 • Kan ’s nachts gedragen worden om verdere misvorming tegen te gaan en de pijn te verlichten
 • Hallu Motion  herstelt de misplaatsing van de grote teen niet enkel gedurende rustperiodes, maar ook terwijl je wandelt of staat
 • Ondersteunt de voet bij elke stap
 • Verkort de revalidatieduur na een operatie
 • De Hallu Motion eeltknobbelspalk brengt de voet terug naar zijn natuurlijke vorm, beschermt en verlicht de pijnlijke eeltknobbel
 • De dwarse boog ondersteuning zet de dwarse boog terug recht
 • Geschikt voor contact met de huid, absorbeert geen zweet
 • Bacterievrij
 • Afwasbaar, geurvrij, resistent, veerkrachtig en licht

Meningen over Hallu Motion

Hallu Motion is makkelijk in elkaar te steken en aan te doen. Het werkt perfect om je tenen terug in de juiste positie te zetten en het steekt niet te veel uit. Ik wandel rond in m’n huis en slaap ermee. Ik moet nog eens proberen om het met schoenen te dragen, want ik heb al inlegzolen om mijn voeten in de juiste positie te helpen en mijn eeltknobbels te verlichten.

Camille

Ik heb net de Hallu Motion gekocht voor mijn man, en het was aan de helft van de prijs, want het was bij de pedoloog, en hij zegt dat Hallu Motion echt werkt.

Patricia

Geweldig, Hallu Motion heeft me gered van een voetoperatie (of stelt het toch tenminste een tijdje uit). Mijn eeltknobbel begon pijn te doen dus ik was letterlijk aan het manken van de pijn, maar nadat ik deze spalk een paar dagen aanhad kon ik terug kilometers wandelen met mijn hond!

Jessie

Hallu Motion

Bestel vandaag en krijg een gratis zending en een tevredenheidsgarantie.

50% Alleen vandaag!

Be the first to comment on "Hallu Motion Verwijderhulp voor Eeltknobbels"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*